Makelaars in Kolham

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kolham, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Kolham. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kolham helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kolham.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kolham zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Kolham zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Kolham afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 332.000
 • Gemiddelde verkooptijd 24
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -3.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kolham
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kolham

In Kolham is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 395.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -3.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Kolham.

Bij de verkoop van een huis in Kolham is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 395.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kolham. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kolham weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 332.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kolham is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kolham. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kolham

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kolham? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kolham. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat de Wit Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kolham, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kolham.

Populaire buurten in Kolham

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kolham? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kolham. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kolham

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 332.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Kolham

In Kolham zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar de Wit Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kolham.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Eikenlaan 66 Alders Makelaars € 550.000
Knijpslaan 112 Makelaar Idee B.V. € 425.000
Knijpslaan 128 Makelaardij De Huizenbemiddelaar € 398.000
Rengerslaan 28 Huize Bier Makelaars € 350.000
Beukenlaan 7 Huize Bier Makelaars € 335.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kolham

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kolham?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Kolham. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kolham.

Wat kost een makelaar in Kolham?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kolham is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kolham van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kolham?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kolham zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kolham?

+

De meest verkopende makelaar van Kolham is de Wit Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kolham zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kolham?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kolham aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kolham.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!