Makelaars in Haalderen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Haalderen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Haalderen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Haalderen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Haalderen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Haalderen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Haalderen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 368.000
 • Gemiddelde verkooptijd 73
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 233.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Haalderen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Haalderen

In Haalderen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 639.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 233.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Haalderen.

Bij de verkoop van een huis in Haalderen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 639.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Haalderen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Haalderen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 368.000.

Het meest voorkomende energielabel in Haalderen is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Haalderen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Haalderen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Haalderen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Haalderen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Zaat Vastgoed Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Haalderen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Haalderen.

 • Frans Knorth Makelaardij

  2. Frans Knorth Makelaardij

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 504.000
  Woningen verkocht
  2
 • Mijn Makelaardij

  3. Mijn Makelaardij

  Verkooptijd
  139 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  1
 • Bongers & Lemmers Makelaardij B.V.

  4. Bongers & Lemmers Makelaardij B.V.

  Verkooptijd
  90 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  1
 • Open makelaars

  5. Open makelaars

  Verkooptijd
  111 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Haalderen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Haalderen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Haalderen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Haalderen

  Verkooptijd
  77 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Verspreide huizen Haalderen

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Haalderen

In Haalderen zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Zaat Vastgoed Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Haalderen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
de Geerstraat 14 Frans Knorth Makelaardij € 639.000
Essenpas 2 SOM makelaars € 550.000
de Geerstraat 5 Mijn Makelaardij € 415.000
de Halden 32 Open makelaars € 385.000
de Geerstraat 15 Frans Knorth Makelaardij € 369.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Haalderen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Haalderen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Haalderen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Haalderen.

Wat kost een makelaar in Haalderen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Haalderen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Haalderen van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Haalderen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Haalderen zijn € 1.800 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Haalderen?

+

De meest verkopende makelaar van Haalderen is Zaat Vastgoed Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Haalderen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Haalderen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Haalderen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Haalderen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!