Makelaars in De Steeg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Steeg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in De Steeg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Steeg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Steeg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Steeg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In De Steeg zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in De Steeg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 555.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Steeg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Steeg

In De Steeg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 509.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in De Steeg.

Bij de verkoop van een huis in De Steeg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 509.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Steeg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Steeg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 555.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Steeg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Steeg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Steeg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Steeg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Steeg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Assink NVM Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van De Steeg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Steeg.

Populaire buurten in De Steeg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Steeg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Steeg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Steeg

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 555.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in De Steeg

In De Steeg zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Assink NVM Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in De Steeg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Parkweg 21 Franke & Van der Aa Makelaars € 795.000
Smidsallee 14 Grotenhuis Makelaardij € 725.000
Stationsweg 1 Assink NVM Makelaars € 649.500
Oversteeg 45 c Assink NVM Makelaars € 643.500
Simon Carmiggelthof 5 Assink NVM Makelaars € 595.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Steeg

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Steeg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in De Steeg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Steeg.

Wat kost een makelaar in De Steeg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Steeg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Steeg van € 5.600 tot € 6.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Steeg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Steeg zijn € 2.800 a € 4.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Steeg?

+

De meest verkopende makelaar van De Steeg is Assink NVM Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Steeg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Steeg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Steeg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Steeg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!