Franke & Van der Aa Makelaars

Franke & Van der Aa Makelaars is een makelaar gevestigd in Velp. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Franke & Van der Aa Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Franke & Van der Aa Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Velp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Franke & Van der Aa Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Franke & Van der Aa Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 436.000
  • Gemiddelde verkooptijd 63
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -13.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over Franke & Van der Aa Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Franke & Van der Aa Makelaars verkoopt

Franke & Van der Aa Makelaars is het meeste actief in Velp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Franke & Van der Aa Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Franke & Van der Aa Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Velp (GLD) 18 € 450.000
Arnhem 10 € 391.000
Rheden 1 € 450.000
Heelsum 1 € 545.000
De Steeg 1 € 795.000

Type woningen die Franke & Van der Aa Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Franke & Van der Aa Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Franke & Van der Aa Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
32%
tussenwoning
18%
portiekwoning
14%
bovenwoning
7%
galerijflat
7%
vrijstaande woning
7%
benedenwoning
4%
halfvrijstaande woning
4%
hoekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Franke & Van der Aa Makelaars

Wat kost Franke & Van der Aa Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Franke & Van der Aa Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Franke & Van der Aa Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Franke & Van der Aa Makelaars actief?

+

Franke & Van der Aa Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Velp (GLD), Arnhem, Rheden, Heelsum en De Steeg.

In welk prijssegment is Franke & Van der Aa Makelaars actief?

+

Franke & Van der Aa Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Franke & Van der Aa Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 436.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Velp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Velp en vergelijkbaar is aan Franke & Van der Aa Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!