Makelaars in Wânswert

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wânswert, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Wânswert. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wânswert helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Wanswerd.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wânswert zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Wânswert zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Wânswert afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 241.000
 • Gemiddelde verkooptijd 22
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wânswert
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wânswert

In Wânswert is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Wânswert.

Bij de verkoop van een huis in Wânswert is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 130 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wânswert. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wânswert weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 241.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wânswert is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wânswert. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wânswert

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wânswert? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wânswert. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Op Maat de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Wânswert, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wânswert.

Populaire buurten in Wânswert

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wânswert? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wânswert. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Wanswerd

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 143.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Verspreide huizen Wanswerd

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 439.000
  Woningen verkocht
  1

Top 3 woningen verkocht in Wânswert

In Wânswert zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Op Maat verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Wânswert.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tergrft 19 Makelaardij Op Maat € 439.000
Skoallestrjitte 4 Makelaardij Op Maat € 160.000
Skoallestrjitte 6 Makelaardij Op Maat € 125.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wânswert

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wânswert?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Wânswert. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wânswert.

Wat kost een makelaar in Wânswert?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wânswert is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wânswert van € 2.400 tot € 2.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wânswert?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wânswert zijn € 1.200 a € 1.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wânswert?

+

De meest verkopende makelaar van Wânswert is Makelaardij Op Maat. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wânswert zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wânswert?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wânswert aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wânswert.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!