Makelaars in Wâlterswâld

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wâlterswâld, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Wâlterswâld. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wâlterswâld helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Wlterswld.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wâlterswâld zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Wâlterswâld zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Wâlterswâld afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 542.000
 • Gemiddelde verkooptijd 59
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wâlterswâld
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wâlterswâld

In Wâlterswâld is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Wâlterswâld.

Bij de verkoop van een huis in Wâlterswâld is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wâlterswâld. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wâlterswâld weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 542.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wâlterswâld is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wâlterswâld. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wâlterswâld

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wâlterswâld? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wâlterswâld. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bert Adema Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Wâlterswâld, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wâlterswâld.

 • Makelaardij Roos

  2. Makelaardij Roos

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 515.000
  Woningen verkocht
  1
 • Wijmenga Makelaars & Rentmeesters

  3. Wijmenga Makelaars & Rentmeesters

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 925.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Wâlterswâld

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wâlterswâld? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wâlterswâld. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Wlterswld

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Verspreide huizen Wlterswld

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 925.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Wâlterswâld

In Wâlterswâld zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Bert Adema Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Wâlterswâld.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Koailoane 6 Wijmenga Makelaars & Rentmeesters € 925.000
Halepaad 5 Makelaardij Roos € 515.000
Tsjerkeloane 33 Bert Adema Makelaardij € 449.950
Broekloane 26 Bert Adema Makelaardij € 280.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wâlterswâld

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wâlterswâld?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Wâlterswâld. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wâlterswâld.

Wat kost een makelaar in Wâlterswâld?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wâlterswâld is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wâlterswâld van € 5.400 tot € 6.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wâlterswâld?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wâlterswâld zijn € 2.700 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wâlterswâld?

+

De meest verkopende makelaar van Wâlterswâld is Bert Adema Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wâlterswâld zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wâlterswâld?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wâlterswâld aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wâlterswâld.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!