Makelaars in Rinsumageast

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rinsumageast, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Rinsumageast. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rinsumageast helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rinsumageast.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rinsumageast zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Rinsumageast zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Rinsumageast afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 426.000
 • Gemiddelde verkooptijd 57
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rinsumageast
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rinsumageast

In Rinsumageast is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Rinsumageast.

Bij de verkoop van een huis in Rinsumageast is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 172 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rinsumageast. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rinsumageast weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 426.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rinsumageast is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rinsumageast. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rinsumageast

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rinsumageast? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rinsumageast. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Elfsteden Makelaars en Taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rinsumageast, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rinsumageast.

Populaire buurten in Rinsumageast

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rinsumageast? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rinsumageast. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rinsumageast

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 262.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Verspreide huizen Rinsumageast

  Verkooptijd
  112 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 673.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Rinsumageast

In Rinsumageast zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Elfsteden Makelaars en Taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rinsumageast.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Eysingawei 22 Lamberink Makelaars € 895.000
Galgeheech 11 Anderz Wonen € 450.000
Master Frenkelstrjitte 6 Bert Adema Makelaardij € 449.000
Tjaerdawei 6 Regiomakelaardij B.V. € 199.000
Tjaerdawei 33 Elfsteden Makelaars en Taxateurs € 139.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rinsumageast

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rinsumageast?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Rinsumageast. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rinsumageast.

Wat kost een makelaar in Rinsumageast?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rinsumageast is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rinsumageast van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rinsumageast?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rinsumageast zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rinsumageast?

+

De meest verkopende makelaar van Rinsumageast is Elfsteden Makelaars en Taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rinsumageast zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rinsumageast?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rinsumageast aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rinsumageast.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!