Makelaars in Mûnein

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Mûnein, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Mûnein. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Mûnein helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Mûnein.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Mûnein zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Mûnein zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Mûnein afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 484.000
 • Gemiddelde verkooptijd 56
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Mûnein
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Mûnein

In Mûnein is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 425.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Mûnein.

Bij de verkoop van een huis in Mûnein is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 174 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 425.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Mûnein. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Mûnein weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 484.000.

Het meest voorkomende energielabel in Mûnein is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Mûnein. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Mûnein

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Mûnein? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Mûnein. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Factornoord de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Mûnein, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Mûnein.

 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 795.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  157 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 595.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  77 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 279.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  6 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Mûnein

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Mûnein? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Mûnein. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Mûnein

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 524.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Mnein

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Mûnein

In Mûnein zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Factornoord verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Mûnein.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Earnebuorren 1 Frans Hettema Makelaardij € 795.000
Jelte Binnesweg 13 POPMA MAKELAARS € 595.000
Jelte Binnesweg 21 Duinstra Melis Makelaars € 425.000
Mounewei 45 Factornoord € 325.000
Dokter Kijlstraweg 64 Link Makelaars & Taxateurs € 279.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mûnein

Hoeveel makelaars zijn er actief in Mûnein?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Mûnein. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Mûnein.

Wat kost een makelaar in Mûnein?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Mûnein is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Mûnein van € 4.800 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Mûnein?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Mûnein zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Mûnein?

+

De meest verkopende makelaar van Mûnein is Factornoord. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Mûnein zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Mûnein?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Mûnein aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Mûnein.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!