Makelaars in Gees

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gees, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Gees. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gees helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gees.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gees zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Gees zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Gees afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 594.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gees
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gees

In Gees is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 239.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Gees.

Bij de verkoop van een huis in Gees is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 171 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 239.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gees. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gees weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 594.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gees is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gees. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gees

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gees? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gees. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Venhorst Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Gees, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gees.

Populaire buurten in Gees

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gees? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gees. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gees

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 649.000
  Woningen verkocht
  1
 • 2. Verspreide huizen Gees

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 539.000
  Woningen verkocht
  1

Top 2 woningen verkocht in Gees

In Gees zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Venhorst Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Gees.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 47 Venhorst Makelaardij € 649.000
Verl Hoogeveense Vaart 52 Venhorst Makelaardij € 539.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gees

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gees?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Gees. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gees.

Wat kost een makelaar in Gees?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gees is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gees van € 5.900 tot € 7.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gees?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gees zijn € 3.000 a € 4.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gees?

+

De meest verkopende makelaar van Gees is Venhorst Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gees zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gees?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gees aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gees.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!