Hoekschoeman makelaars

Hoekschoeman makelaars is een makelaar gevestigd in Amersfoort. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Hoekschoeman makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Hoekschoeman makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amersfoort en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Hoekschoeman makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Hoekschoeman makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 430.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 63.000
  • Aantal transacties 36
Meer informatie over Hoekschoeman makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Hoekschoeman makelaars verkoopt

Hoekschoeman makelaars is het meeste actief in Amersfoort. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Hoekschoeman makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Hoekschoeman makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amersfoort 27 € 413.000
Zaandijk 1 € 615.000
Utrecht 1 € 329.000
Ridderkerk 1 € 535.000
Nijkerk 1 € 758.000

Type woningen die Hoekschoeman makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Hoekschoeman makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Hoekschoeman makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
17%
hoekwoning
13%
portiekflat
11%
galerijflat
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoekschoeman makelaars

Wat kost Hoekschoeman makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Hoekschoeman makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Hoekschoeman makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is Hoekschoeman makelaars actief?

+

Hoekschoeman makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amersfoort, Zaandijk, Utrecht, Ridderkerk en Nijkerk.

In welk prijssegment is Hoekschoeman makelaars actief?

+

Hoekschoeman makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Hoekschoeman makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 430.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amersfoort

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amersfoort en vergelijkbaar is aan Hoekschoeman makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!