Makelaars in Hooglanderveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hooglanderveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Hooglanderveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hooglanderveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lient e.o..

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hooglanderveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hooglanderveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 571.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 1.000
 • Aantal transacties 33
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hooglanderveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hooglanderveen

In Hooglanderveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 656.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 1.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hooglanderveen.

Bij de verkoop van een huis in Hooglanderveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 656.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hooglanderveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hooglanderveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 571.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hooglanderveen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hooglanderveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hooglanderveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hooglanderveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hooglanderveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij de Parel de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hooglanderveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hooglanderveen.

 • Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 579.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 523.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  7 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 452.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 673.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Hooglanderveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hooglanderveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hooglanderveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lient e.o.

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 592.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Hoekveen e.o.

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 647.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Dorpskern Hooglanderveen

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 457.000
  Woningen verkocht
  6
 • 4. Heideweg e.o.

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 506.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Hooglanderveen

In Hooglanderveen zijn de afgelopen maand 33 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij de Parel verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hooglanderveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ossenkamp 27 Makelaardij de Parel € 935.000
Langerijst 8 Buijs Regiomakelaars € 895.000
Reurhout 6 Makelaardij de Parel € 849.000
Ossenkamp 31 Makelaardij de Parel € 849.000
De Kelder 1 Hoekschoeman makelaars € 799.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hooglanderveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hooglanderveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Hooglanderveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hooglanderveen.

Wat kost een makelaar in Hooglanderveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hooglanderveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hooglanderveen van € 5.700 tot € 6.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hooglanderveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hooglanderveen zijn € 2.900 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hooglanderveen?

+

De meest verkopende makelaar van Hooglanderveen is Makelaardij de Parel. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hooglanderveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hooglanderveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hooglanderveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hooglanderveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!