De Rooij Makelaars Vastgoed

De Rooij Makelaars Vastgoed is een makelaar gevestigd in Arnhem. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt De Rooij Makelaars Vastgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Rooij Makelaars Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Arnhem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Rooij Makelaars Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Rooij Makelaars Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 339.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -15.000
  • Aantal transacties 24
Meer informatie over De Rooij Makelaars Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Rooij Makelaars Vastgoed verkoopt

De Rooij Makelaars Vastgoed is het meeste actief in Arnhem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Rooij Makelaars Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Rooij Makelaars Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Arnhem 16 € 349.000
Huissen 1 € 450.000
Bemmel 1 € 275.000
Doesburg 1 € 200.000
Dieren 1 € 300.000

Type woningen die De Rooij Makelaars Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Rooij Makelaars Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Rooij Makelaars Vastgoed het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
32%
hoekwoning
18%
tussenwoning
14%
vrijstaande woning
14%
2 onder 1 kapwoning
9%
benedenwoning
5%
bovenwoning
5%
galerijflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Rooij Makelaars Vastgoed

Wat kost De Rooij Makelaars Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Rooij Makelaars Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Rooij Makelaars Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is De Rooij Makelaars Vastgoed actief?

+

De Rooij Makelaars Vastgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Arnhem, Huissen, Bemmel, Doesburg en Dieren.

In welk prijssegment is De Rooij Makelaars Vastgoed actief?

+

De Rooij Makelaars Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Rooij Makelaars Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 339.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Arnhem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Arnhem en vergelijkbaar is aan De Rooij Makelaars Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!