Makelaars in Doesburg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Doesburg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 22 makelaars actief geweest in Doesburg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Doesburg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De oude Stad binnen de gracht.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Doesburg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Doesburg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 389.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -79.000
 • Aantal transacties 73
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Doesburg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Doesburg

In Doesburg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 326.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -79.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Doesburg.

Bij de verkoop van een huis in Doesburg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 126 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 326.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Doesburg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Doesburg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 389.000.

Het meest voorkomende energielabel in Doesburg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Doesburg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Doesburg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Doesburg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Doesburg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hoog&Kamp Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Doesburg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Doesburg.

Populaire buurten in Doesburg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Doesburg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Doesburg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De oude Stad binnen de gracht

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 457.000
  Woningen verkocht
  26
 • 2. Beinum I

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 310.000
  Woningen verkocht
  21
 • 3. Beinum II

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 523.000
  Woningen verkocht
  12
 • 4. Noordelijk Molenveld

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 267.000
  Woningen verkocht
  7
 • 5. De Ooi

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 272.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Doesburg

In Doesburg zijn de afgelopen maand 73 woningen verkocht. Makelaar Hoog&Kamp Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Doesburg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Gasthuisstraat 4 AWM MAKELAARDIJ oz € 900.000
Bergstraat 12 AWM MAKELAARDIJ oz € 825.000
Nieuwstraat 11 Hoog&Kamp Makelaars € 785.000
Bergstraat 8 AWM MAKELAARDIJ oz € 725.000
De Bogaert 47 Alpina € 695.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Doesburg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Doesburg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 22 makelaars actief geweest in Doesburg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Doesburg.

Wat kost een makelaar in Doesburg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Doesburg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Doesburg van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Doesburg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Doesburg zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Doesburg?

+

De meest verkopende makelaar van Doesburg is Hoog&Kamp Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Doesburg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Doesburg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Doesburg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Doesburg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!