De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij

De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 624.000
  • Gemiddelde verkooptijd 60
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij verkoopt

De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 10 € 630.000
Huizen 1 € 565.000

Type woningen die De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
44%
2 onder 1 kapwoning
11%
benedenwoning
11%
galerijflat
11%
hoekwoning
11%
maisonnette
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij

Wat kost De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.700.

Waar is De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij actief?

+

De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en Huizen.

In welk prijssegment is De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij actief?

+

De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 624.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!