Baukje Makelaars

Baukje Makelaars is een makelaar gevestigd in Bloemendaal. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Baukje Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Baukje Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bloemendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Baukje Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Baukje Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Baukje Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 528.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 125.000
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Baukje Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Baukje Makelaars verkoopt

Baukje Makelaars is het meeste actief in Bloemendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Baukje Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Baukje Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 3 € 643.000
Ouderkerk aan de Amstel 1 € 620.000

Type woningen die Baukje Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Baukje Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Baukje Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Baukje Makelaars

Wat kost Baukje Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Baukje Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Baukje Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 4.000.

Waar is Baukje Makelaars actief?

+

Baukje Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en Ouderkerk aan de Amstel.

In welk prijssegment is Baukje Makelaars actief?

+

Baukje Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Baukje Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 528.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bloemendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bloemendaal en vergelijkbaar is aan Baukje Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!