Makelaars in Noorden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Noorden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Noorden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Noorden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Noorden (gedeeltelijk).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Noorden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Noorden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 634.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -69.000
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Noorden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Noorden

In Noorden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 371.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -69.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Noorden.

Bij de verkoop van een huis in Noorden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 162 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 371.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Noorden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Noorden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 634.000.

Het meest voorkomende energielabel in Noorden is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Noorden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Noorden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Noorden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Noorden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Drieman Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Noorden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Noorden.

Populaire buurten in Noorden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Noorden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Noorden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Noorden (gedeeltelijk)

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 703.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Uitbreiding dorpskern Noorden

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 474.000
  Woningen verkocht
  5
 • 3. Verspreide huizen in het Noorden

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 515.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Noordse Buurt

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 935.000
  Woningen verkocht
  1
 • 5. Noordse Dorp

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 815.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Noorden

In Noorden zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar Drieman Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Noorden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Voorweg 74 Van der Helm Makelaardij € 1.195.000
Simon van Capelweg 32 Drieman Garantiemakelaars € 1.150.000
Veenweg 9 Drieman Garantiemakelaars € 935.000
Noordse Dorpsweg 9 Drieman Garantiemakelaars € 815.000
Simon van Capelweg 131 Drieman Garantiemakelaars € 750.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Noorden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Noorden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Noorden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Noorden.

Wat kost een makelaar in Noorden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Noorden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Noorden van € 6.300 tot € 7.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Noorden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Noorden zijn € 3.200 a € 4.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Noorden?

+

De meest verkopende makelaar van Noorden is Drieman Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Noorden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Noorden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Noorden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Noorden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!