Makelaars in Achthuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Achthuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Achthuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Achthuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Achthuizen buitengebied.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Achthuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Achthuizen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Achthuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 532.000
 • Gemiddelde verkooptijd 48
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 1.057.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Achthuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Achthuizen

In Achthuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 1.395.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 1.057.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Achthuizen.

Bij de verkoop van een huis in Achthuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 77 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 1.395.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 18100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Achthuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Achthuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 532.000.

Het meest voorkomende energielabel in Achthuizen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Achthuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Achthuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Achthuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Achthuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Krieger & Witte Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Achthuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Achthuizen.

 • Van Alphen Makelaardij

  2. Van Alphen Makelaardij

  Verkooptijd
  5 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.395.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaar De Dames

  3. Makelaar De Dames

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 190.000
  Woningen verkocht
  1
 • Het Huis van Jansen

  4. Het Huis van Jansen

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Achthuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Achthuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Achthuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Achthuizen buitengebied

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 673.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Achthuizen woonkern

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Achthuizen

In Achthuizen zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Krieger & Witte Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Achthuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vroonweg 2 Van Alphen Makelaardij € 1.395.000
Veldzicht 10 Het Huis van Jansen € 450.000
Achthuizensedijk 138 Krieger & Witte Makelaars € 325.000
Langstraat 43 Krieger & Witte Makelaars € 300.000
Bloemstraat 49 Makelaar De Dames € 190.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Achthuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Achthuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Achthuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Achthuizen.

Wat kost een makelaar in Achthuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Achthuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Achthuizen van € 5.300 tot € 6.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Achthuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Achthuizen zijn € 2.700 a € 4.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Achthuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Achthuizen is Krieger & Witte Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Achthuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Achthuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Achthuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Achthuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!