Van Alphen Makelaardij

Van Alphen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Middelharnis. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Alphen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Alphen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Middelharnis en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Alphen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Alphen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 384.000
  • Gemiddelde verkooptijd 97
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -64.000
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over Van Alphen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Alphen Makelaardij verkoopt

Van Alphen Makelaardij is het meeste actief in Middelharnis. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Alphen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Alphen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Middelharnis 10 € 377.000
Sommelsdijk 4 € 477.000
Oude-Tonge 4 € 441.000
Stad aan ’t Haringvliet 2 € 368.000
Stellendam 2 € 337.000

Type woningen die Van Alphen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Alphen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Alphen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
vrijstaande woning
23%
hoekwoning
18%
2 onder 1 kapwoning
10%
halfvrijstaande woning
5%
eindwoning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
geschakelde woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Alphen Makelaardij

Wat kost Van Alphen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Alphen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Alphen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Van Alphen Makelaardij actief?

+

Van Alphen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Middelharnis, Sommelsdijk, Oude-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet en Stellendam.

In welk prijssegment is Van Alphen Makelaardij actief?

+

Van Alphen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Alphen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 384.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Middelharnis

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Middelharnis en vergelijkbaar is aan Van Alphen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!