Makelaars in Nieuwe-Tonge

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuwe-Tonge, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Nieuwe-Tonge. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuwe-Tonge helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuwe-Tonge woonkern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuwe-Tonge zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nieuwe-Tonge zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nieuwe-Tonge afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 288.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 25.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuwe-Tonge
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuwe-Tonge

In Nieuwe-Tonge is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 210.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 25.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuwe-Tonge.

Bij de verkoop van een huis in Nieuwe-Tonge is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 106 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 210.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuwe-Tonge. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuwe-Tonge weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 288.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuwe-Tonge is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuwe-Tonge. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuwe-Tonge

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuwe-Tonge? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuwe-Tonge. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Rossum Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuwe-Tonge, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuwe-Tonge.

Populaire buurten in Nieuwe-Tonge

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuwe-Tonge? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuwe-Tonge. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuwe-Tonge woonkern

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 288.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Nieuwe-Tonge

In Nieuwe-Tonge zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Van Rossum Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuwe-Tonge.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Koninginnelaan 8 Van Rossum Makelaardij € 475.000
Koningin Julianastraat 55 Van Alphen Makelaardij € 395.000
Westdijk 27 Van Rossum Makelaardij € 275.000
Frank van Borselenstraat 31 Van Alphen Makelaardij € 255.000
Kerkstraat 7 Van Rossum Makelaardij € 250.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuwe-Tonge

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuwe-Tonge?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Nieuwe-Tonge. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuwe-Tonge.

Wat kost een makelaar in Nieuwe-Tonge?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuwe-Tonge is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuwe-Tonge van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuwe-Tonge?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuwe-Tonge zijn € 1.400 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuwe-Tonge?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuwe-Tonge is Van Rossum Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuwe-Tonge zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuwe-Tonge?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuwe-Tonge aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuwe-Tonge.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!