Struijk & Struijk Makelaardij

Struijk & Struijk Makelaardij is een makelaar gevestigd in Middelharnis. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Struijk & Struijk Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Struijk & Struijk Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Middelharnis en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Struijk & Struijk Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Struijk & Struijk Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 307.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 119.000
  • Aantal transacties 20
Meer informatie over Struijk & Struijk Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Struijk & Struijk Makelaardij verkoopt

Struijk & Struijk Makelaardij is het meeste actief in Middelharnis. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Struijk & Struijk Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Struijk & Struijk Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ooltgensplaat 7 € 289.000
Oude-Tonge 3 € 342.000
Middelharnis 2 € 327.000
Sommelsdijk 2 € 310.000
Stellendam 1 € 330.000

Type woningen die Struijk & Struijk Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Struijk & Struijk Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Struijk & Struijk Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
hoekwoning
20%
vrijstaande woning
20%
2 onder 1 kapwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Struijk & Struijk Makelaardij

Wat kost Struijk & Struijk Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Struijk & Struijk Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Struijk & Struijk Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Struijk & Struijk Makelaardij actief?

+

Struijk & Struijk Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ooltgensplaat, Oude-Tonge, Middelharnis, Sommelsdijk en Stellendam.

In welk prijssegment is Struijk & Struijk Makelaardij actief?

+

Struijk & Struijk Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Struijk & Struijk Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 307.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Middelharnis

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Middelharnis en vergelijkbaar is aan Struijk & Struijk Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!