Van Rossum Makelaardij

Van Rossum Makelaardij is een makelaar gevestigd in Middelharnis. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Rossum Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Rossum Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Middelharnis en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Rossum Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Rossum Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 418.000
  • Gemiddelde verkooptijd 84
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 21.000
  • Aantal transacties 51
Meer informatie over Van Rossum Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Rossum Makelaardij verkoopt

Van Rossum Makelaardij is het meeste actief in Middelharnis. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Rossum Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Rossum Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dirksland 8 € 383.000
Middelharnis 6 € 368.000
Ouddorp 4 € 488.000
Sommelsdijk 4 € 410.000
Melissant 4 € 439.000

Type woningen die Van Rossum Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Rossum Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Rossum Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
vrijstaande woning
23%
2 onder 1 kapwoning
21%
hoekwoning
11%
bovenwoning
7%
eindwoning
4%
geschakelde woning
4%
halfvrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Rossum Makelaardij

Wat kost Van Rossum Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Rossum Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Rossum Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Van Rossum Makelaardij actief?

+

Van Rossum Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dirksland, Middelharnis, Ouddorp, Sommelsdijk en Melissant.

In welk prijssegment is Van Rossum Makelaardij actief?

+

Van Rossum Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Rossum Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 418.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Middelharnis

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Middelharnis en vergelijkbaar is aan Van Rossum Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!