Makelaars in ‘s-Heer Hendrikskinderen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in ‘s-Heer Hendrikskinderen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in ‘s-Heer Hendrikskinderen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in ‘s-Heer Hendrikskinderen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als 's-Heer-Hendrikskinderen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in ‘s-Heer Hendrikskinderen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in ‘s-Heer Hendrikskinderen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 446.000
 • Gemiddelde verkooptijd 33
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -34.000
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in ‘s-Heer Hendrikskinderen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt ‘s-Heer Hendrikskinderen

In ‘s-Heer Hendrikskinderen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 365.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -34.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in ‘s-Heer Hendrikskinderen.

Bij de verkoop van een huis in ‘s-Heer Hendrikskinderen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 365.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in ‘s-Heer Hendrikskinderen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit ‘s-Heer Hendrikskinderen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 446.000.

Het meest voorkomende energielabel in ‘s-Heer Hendrikskinderen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in ‘s-Heer Hendrikskinderen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in ‘s-Heer Hendrikskinderen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in ‘s-Heer Hendrikskinderen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in ‘s-Heer Hendrikskinderen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Faasse & Fermont B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van ‘s-Heer Hendrikskinderen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio ‘s-Heer Hendrikskinderen.

Populaire buurten in ‘s-Heer Hendrikskinderen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in ‘s-Heer Hendrikskinderen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van ‘s-Heer Hendrikskinderen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. 's-Heer-Hendrikskinderen

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 446.000
  Woningen verkocht
  14

Top 5 woningen verkocht in ‘s-Heer Hendrikskinderen

In ‘s-Heer Hendrikskinderen zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Faasse & Fermont B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in ‘s-Heer Hendrikskinderen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oude Rijksweg 54 b Makelaardij Faasse & Fermont B.V. € 950.000
Zwanenburg 2 Neeskens Makelaars € 539.000
Jan van Tourainestraat 17 Schrijver Versluys Makelaars € 529.000
Nieuwe Rijksweg 15 Kuub Makelaars € 525.000
Oude Rijksweg 77 a Kuub Makelaars € 525.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ‘s-Heer Hendrikskinderen

Hoeveel makelaars zijn er actief in ‘s-Heer Hendrikskinderen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in ‘s-Heer Hendrikskinderen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in ‘s-Heer Hendrikskinderen.

Wat kost een makelaar in ‘s-Heer Hendrikskinderen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in ‘s-Heer Hendrikskinderen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in ‘s-Heer Hendrikskinderen van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in ‘s-Heer Hendrikskinderen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in ‘s-Heer Hendrikskinderen zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van ‘s-Heer Hendrikskinderen?

+

De meest verkopende makelaar van ‘s-Heer Hendrikskinderen is Makelaardij Faasse & Fermont B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In ‘s-Heer Hendrikskinderen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in ‘s-Heer Hendrikskinderen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in ‘s-Heer Hendrikskinderen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in ‘s-Heer Hendrikskinderen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!