Makelaars in Baarland

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Baarland, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Baarland. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Baarland helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Baarland.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Baarland zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Baarland zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Baarland afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 319.000
 • Gemiddelde verkooptijd 106
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Baarland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Baarland

In Baarland is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 258.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Baarland.

Bij de verkoop van een huis in Baarland is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 101 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 258.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Baarland. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Baarland weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 319.000.

Het meest voorkomende energielabel in Baarland is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Baarland. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Baarland

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Baarland? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Baarland. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Neeskens Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Baarland, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Baarland.

Populaire buurten in Baarland

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Baarland? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Baarland. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Baarland

  Verkooptijd
  106 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 319.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Baarland

In Baarland zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Neeskens Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Baarland.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Florishoek 18 Steendijk Makelaars € 575.000
Bakendorpseweg 1 Muneris Makelaardij € 390.000
Burgemeester Vogelaarstraat 12 Neeskens Makelaars € 267.000
Slotstraat 48 Neeskens Makelaars € 265.000
Burgemeester Vogelaarstraat 7 R+ Makelaardij € 229.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Baarland

Hoeveel makelaars zijn er actief in Baarland?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Baarland. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Baarland.

Wat kost een makelaar in Baarland?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Baarland is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Baarland van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Baarland?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Baarland zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Baarland?

+

De meest verkopende makelaar van Baarland is Neeskens Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Baarland zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Baarland?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Baarland aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Baarland.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!