Ronald Zwolle Makelaars

Ronald Zwolle Makelaars is een makelaar gevestigd in Kwadendamme. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Ronald Zwolle Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Ronald Zwolle Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kwadendamme en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ronald Zwolle Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Ronald Zwolle Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Ronald Zwolle Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 322.000
  • Gemiddelde verkooptijd 73
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Ronald Zwolle Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Ronald Zwolle Makelaars verkoopt

Ronald Zwolle Makelaars is het meeste actief in Kwadendamme. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ronald Zwolle Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ronald Zwolle Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kwadendamme 1 € 475.000
Lutjebroek 1 € 267.000
Middelburg 1 € 225.000

Type woningen die Ronald Zwolle Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ronald Zwolle Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ronald Zwolle Makelaars het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
43%
tussenwoning
29%
vrijstaande woning
29%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ronald Zwolle Makelaars

Wat kost Ronald Zwolle Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ronald Zwolle Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ronald Zwolle Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Ronald Zwolle Makelaars actief?

+

Ronald Zwolle Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kwadendamme, Lutjebroek en Middelburg.

In welk prijssegment is Ronald Zwolle Makelaars actief?

+

Ronald Zwolle Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ronald Zwolle Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 322.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kwadendamme

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kwadendamme en vergelijkbaar is aan Ronald Zwolle Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!