Makelaars in ‘s-Heer Abtskerke

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in ‘s-Heer Abtskerke, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in ‘s-Heer Abtskerke. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in ‘s-Heer Abtskerke helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern 's-Heer Abtskerke.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in ‘s-Heer Abtskerke zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In ‘s-Heer Abtskerke zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in ‘s-Heer Abtskerke afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 484.000
 • Gemiddelde verkooptijd 67
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in ‘s-Heer Abtskerke
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt ‘s-Heer Abtskerke

In ‘s-Heer Abtskerke is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 350.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in ‘s-Heer Abtskerke.

Bij de verkoop van een huis in ‘s-Heer Abtskerke is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 104 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 350.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in ‘s-Heer Abtskerke. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit ‘s-Heer Abtskerke weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 484.000.

Het meest voorkomende energielabel in ‘s-Heer Abtskerke is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in ‘s-Heer Abtskerke. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in ‘s-Heer Abtskerke

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in ‘s-Heer Abtskerke? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in ‘s-Heer Abtskerke. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Steendijk Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van ‘s-Heer Abtskerke, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio ‘s-Heer Abtskerke.

 • Verkooptijd
  98 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 650.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  107 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 639.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in ‘s-Heer Abtskerke

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in ‘s-Heer Abtskerke? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van ‘s-Heer Abtskerke. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern 's-Heer Abtskerke

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 433.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Buitengebied 's-Heer Abtskerke

  Verkooptijd
  107 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 639.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in ‘s-Heer Abtskerke

In ‘s-Heer Abtskerke zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Steendijk Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in ‘s-Heer Abtskerke.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kerkring 18 Van den Ouden Makelaars € 649.500
Baarsdorp 1 WOOONmakelaardij € 639.000
In de boogerd 6 Steendijk Makelaars € 329.000
Ploegstraat 2 Steendijk Makelaars € 319.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ‘s-Heer Abtskerke

Hoeveel makelaars zijn er actief in ‘s-Heer Abtskerke?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in ‘s-Heer Abtskerke. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in ‘s-Heer Abtskerke.

Wat kost een makelaar in ‘s-Heer Abtskerke?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in ‘s-Heer Abtskerke is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in ‘s-Heer Abtskerke van € 4.800 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in ‘s-Heer Abtskerke?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in ‘s-Heer Abtskerke zijn € 2.400 a € 3.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van ‘s-Heer Abtskerke?

+

De meest verkopende makelaar van ‘s-Heer Abtskerke is Steendijk Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In ‘s-Heer Abtskerke zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in ‘s-Heer Abtskerke?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in ‘s-Heer Abtskerke aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in ‘s-Heer Abtskerke.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!