Annet Nijssen Makelaar & Taxateur

Annet Nijssen Makelaar & Taxateur is een makelaar gevestigd in Kapelle. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Annet Nijssen Makelaar & Taxateur hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Annet Nijssen Makelaar & Taxateur is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kapelle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Annet Nijssen Makelaar & Taxateur. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Annet Nijssen Makelaar & Taxateur in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 394.000
  • Gemiddelde verkooptijd 70
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 154.000
  • Aantal transacties 45
Meer informatie over Annet Nijssen Makelaar & Taxateur
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Annet Nijssen Makelaar & Taxateur verkoopt

Annet Nijssen Makelaar & Taxateur is het meeste actief in Kapelle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Annet Nijssen Makelaar & Taxateur woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Annet Nijssen Makelaar & Taxateur ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kapelle 24 € 434.000
Wemeldinge 8 € 391.000
Hansweert 5 € 288.000
Goes 2 € 275.000
Schore 2 € 357.000

Type woningen die Annet Nijssen Makelaar & Taxateur verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Annet Nijssen Makelaar & Taxateur diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Annet Nijssen Makelaar & Taxateur het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
33%
2 onder 1 kapwoning
23%
tussenwoning
23%
hoekwoning
12%
bovenwoning
5%
penthouse
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Annet Nijssen Makelaar & Taxateur

Wat kost Annet Nijssen Makelaar & Taxateur bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Annet Nijssen Makelaar & Taxateur voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Annet Nijssen Makelaar & Taxateur je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Annet Nijssen Makelaar & Taxateur actief?

+

Annet Nijssen Makelaar & Taxateur heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kapelle, Wemeldinge, Hansweert, Goes en Schore.

In welk prijssegment is Annet Nijssen Makelaar & Taxateur actief?

+

Annet Nijssen Makelaar & Taxateur is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Annet Nijssen Makelaar & Taxateur actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 394.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kapelle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kapelle en vergelijkbaar is aan Annet Nijssen Makelaar & Taxateur. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!