Van Gassen Vastgoed

Van Gassen Vastgoed is een makelaar gevestigd in Kloosterzande. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van Gassen Vastgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Gassen Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kloosterzande en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Gassen Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Gassen Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 267.000
  • Gemiddelde verkooptijd 77
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 162.000
  • Aantal transacties 33
Meer informatie over Van Gassen Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Gassen Vastgoed verkoopt

Van Gassen Vastgoed is het meeste actief in Kloosterzande. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Gassen Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Gassen Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kloosterzande 9 € 258.000
Hulst 7 € 319.000
Clinge 3 € 246.000
Ossenisse 2 € 309.000
Terneuzen 2 € 167.000

Type woningen die Van Gassen Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Gassen Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Gassen Vastgoed het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
54%
tussenwoning
29%
2 onder 1 kapwoning
7%
hoekwoning
7%
halfvrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Gassen Vastgoed

Wat kost Van Gassen Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Gassen Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Gassen Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is Van Gassen Vastgoed actief?

+

Van Gassen Vastgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kloosterzande, Hulst, Clinge, Ossenisse en Terneuzen.

In welk prijssegment is Van Gassen Vastgoed actief?

+

Van Gassen Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Gassen Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 267.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kloosterzande

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kloosterzande en vergelijkbaar is aan Van Gassen Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!