Makelaars in Aagtekerke

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Aagtekerke, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Aagtekerke. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Aagtekerke helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Aagtekerke.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Aagtekerke zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Aagtekerke zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Aagtekerke afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 332.000
 • Gemiddelde verkooptijd 52
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 91.000
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Aagtekerke
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Aagtekerke

In Aagtekerke is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 366.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 91.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Aagtekerke.

Bij de verkoop van een huis in Aagtekerke is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 366.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Aagtekerke. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Aagtekerke weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 332.000.

Het meest voorkomende energielabel in Aagtekerke is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Aagtekerke. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Aagtekerke

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Aagtekerke? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Aagtekerke. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaarskantoor Wisse Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Aagtekerke, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Aagtekerke.

Populaire buurten in Aagtekerke

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Aagtekerke? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Aagtekerke. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Aagtekerke

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 332.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Aagtekerke

In Aagtekerke zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Makelaarskantoor Wisse Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Aagtekerke.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ooststraat 12 Makelaarskantoor Wisse Vastgoed € 465.000
Reigersberg 9 Makelaarskantoor Wisse Vastgoed € 429.000
Dorpsplein 3 Schrijver Versluys Makelaars € 419.000
Bouwluststraat 4 Makelaarskantoor Wisse Vastgoed € 349.000
Waterlooze Werve 23 Makelaarskantoor Wisse Vastgoed € 349.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Aagtekerke

Hoeveel makelaars zijn er actief in Aagtekerke?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Aagtekerke. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Aagtekerke.

Wat kost een makelaar in Aagtekerke?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Aagtekerke is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Aagtekerke van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Aagtekerke?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Aagtekerke zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Aagtekerke?

+

De meest verkopende makelaar van Aagtekerke is Makelaarskantoor Wisse Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Aagtekerke zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Aagtekerke?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Aagtekerke aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Aagtekerke.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!