Makelaars in Mariënberg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Mariënberg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Mariënberg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Mariënberg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Marienberg Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Mariënberg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Mariënberg zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Mariënberg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 441.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Mariënberg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Mariënberg

In Mariënberg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 374.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Mariënberg.

Bij de verkoop van een huis in Mariënberg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 140 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 374.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Mariënberg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Mariënberg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 441.000.

Het meest voorkomende energielabel in Mariënberg is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Mariënberg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Mariënberg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Mariënberg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Mariënberg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vrieling Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Mariënberg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Mariënberg.

Populaire buurten in Mariënberg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Mariënberg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Mariënberg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Marienberg Kern

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 441.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Mariënberg

In Mariënberg zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Vrieling Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Mariënberg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hardenbergerweg 3 Vrieling Makelaardij € 629.000
Tweede Elsweg 15 Vrieling Makelaardij € 490.000
Stationsweg 55 Horstra Makelaardij & Taxaties € 440.000
Tweede Elsweg 3 Vrieling Makelaardij € 395.000
Zitgraven 15 Deen Makelaars € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mariënberg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Mariënberg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Mariënberg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Mariënberg.

Wat kost een makelaar in Mariënberg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Mariënberg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Mariënberg van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Mariënberg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Mariënberg zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Mariënberg?

+

De meest verkopende makelaar van Mariënberg is Vrieling Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Mariënberg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Mariënberg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Mariënberg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Mariënberg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!