Makelaars in Lettele

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lettele, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Lettele. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lettele helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Buitengebied Lettele en Okkenbroek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lettele zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Lettele zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Lettele afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 637.000
 • Gemiddelde verkooptijd 63
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lettele
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lettele

In Lettele is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Lettele.

Bij de verkoop van een huis in Lettele is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 135 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lettele. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lettele weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 637.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lettele is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lettele. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lettele

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lettele? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lettele. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Buitenwonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Lettele, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lettele.

 • Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 875.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 700.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  103 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 525.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Lettele

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lettele? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lettele. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Buitengebied Lettele en Okkenbroek

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 703.000
  Woningen verkocht
  4
 • 2. Dorp Lettele

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 563.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Oude Molen

  Verkooptijd
  103 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 525.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Lettele

In Lettele zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Buitenwonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lettele.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Holterweg 117 Thoma Post Makelaars € 875.000
Oerdijk 121 a Buitenwonen € 795.000
Oostermaatsdijk 3 Olden Makelaars € 775.000
Oerdijk 156 Postma Makelaars € 700.000
Oude Molenweg 2 Schipbeek Makelaars € 525.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lettele

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lettele?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Lettele. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lettele.

Wat kost een makelaar in Lettele?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lettele is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lettele van € 6.400 tot € 7.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lettele?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lettele zijn € 3.200 a € 4.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lettele?

+

De meest verkopende makelaar van Lettele is Buitenwonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lettele zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lettele?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lettele aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lettele.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!