Schipbeek Makelaars

Schipbeek Makelaars is een makelaar gevestigd in Bathmen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Schipbeek Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Schipbeek Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bathmen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Schipbeek Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Schipbeek Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 520.000
  • Gemiddelde verkooptijd 56
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 22.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over Schipbeek Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Schipbeek Makelaars verkoopt

Schipbeek Makelaars is het meeste actief in Bathmen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Schipbeek Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Schipbeek Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bathmen 13 € 517.000
Lettele 1 € 525.000
Okkenbroek 1 € 449.000
Deventer 1 € 389.000
Joppe 1 € 750.000

Type woningen die Schipbeek Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Schipbeek Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Schipbeek Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
vrijstaande woning
35%
2 onder 1 kapwoning
29%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Schipbeek Makelaars

Wat kost Schipbeek Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Schipbeek Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Schipbeek Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Schipbeek Makelaars actief?

+

Schipbeek Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bathmen, Lettele, Okkenbroek, Deventer en Joppe.

In welk prijssegment is Schipbeek Makelaars actief?

+

Schipbeek Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Schipbeek Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 520.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bathmen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bathmen en vergelijkbaar is aan Schipbeek Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!