Makelaars in Ane

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ane, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Ane. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ane helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Ane.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ane zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Ane zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Ane afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 298.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -485.000
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ane
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ane

In Ane is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 175.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -485.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Ane.

Bij de verkoop van een huis in Ane is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 175.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ane. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ane weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 298.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ane is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ane. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ane

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ane? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ane. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Fokke Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Ane, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ane.

 • Houdel Makelaardij o.g.

  2. Houdel Makelaardij o.g.

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 175.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Ane

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ane? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ane. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Ane

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 175.000
  Woningen verkocht
  1
 • 2. Ane Dorp

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 420.000
  Woningen verkocht
  1

Top 2 woningen verkocht in Ane

In Ane zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Fokke Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Ane.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Vaart 43 Fokke Makelaardij € 420.000
De Vaart 6 Houdel Makelaardij o.g. € 175.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ane

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ane?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Ane. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ane.

Wat kost een makelaar in Ane?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ane is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ane van € 3.000 tot € 3.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ane?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ane zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ane?

+

De meest verkopende makelaar van Ane is Fokke Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ane zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ane?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ane aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ane.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!