Makelaars in Overloon

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Overloon, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Overloon. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Overloon helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Overloon Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Overloon zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Overloon afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 441.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -198.000
 • Aantal transacties 23
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Overloon
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Overloon

In Overloon is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 251.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -198.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Overloon.

Bij de verkoop van een huis in Overloon is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 145 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 251.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Overloon. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Overloon weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 441.000.

Het meest voorkomende energielabel in Overloon is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Overloon. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Overloon

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Overloon? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Overloon. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VIND Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Overloon, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Overloon.

 • Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 490.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  179 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 580.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 330.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Overloon

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Overloon? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Overloon. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Overloon Centrum

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 434.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Verspreide huizen Overloon

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 461.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Overloon

In Overloon zijn de afgelopen maand 23 woningen verkocht. Makelaar VIND Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Overloon.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vredepeelweg 1 Landelijk-wonen.nl € 885.000
Oploseweg 1 Adriaan van den Heuvel makelaars € 700.000
Helderseweg 9 VIND Makelaardij € 619.000
Lange Akker 24 Makelaardij Nooijen € 585.000
de Bergkamp 40 WitteWoning Makelaars € 580.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Overloon

Hoeveel makelaars zijn er actief in Overloon?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Overloon. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Overloon.

Wat kost een makelaar in Overloon?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Overloon is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Overloon van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Overloon?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Overloon zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Overloon?

+

De meest verkopende makelaar van Overloon is VIND Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Overloon zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Overloon?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Overloon aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Overloon.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!