Makelaars in Groeningen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Groeningen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Groeningen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Groeningen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Groeningen Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Groeningen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Groeningen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Groeningen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 445.000
 • Gemiddelde verkooptijd 72
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Groeningen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Groeningen

In Groeningen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 500.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Groeningen.

Bij de verkoop van een huis in Groeningen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 500.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Groeningen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Groeningen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 445.000.

Het meest voorkomende energielabel in Groeningen is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Groeningen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Groeningen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Groeningen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Groeningen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat MVS makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Groeningen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Groeningen.

Populaire buurten in Groeningen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Groeningen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Groeningen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Groeningen Centrum

  Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 445.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Groeningen

In Groeningen zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar MVS makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Groeningen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Groeningsestraat 25 MVS makelaardij € 445.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Groeningen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Groeningen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Groeningen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Groeningen.

Wat kost een makelaar in Groeningen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Groeningen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Groeningen van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Groeningen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Groeningen zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Groeningen?

+

De meest verkopende makelaar van Groeningen is MVS makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Groeningen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Groeningen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Groeningen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Groeningen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!