Makelaars in Beutenaken

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Beutenaken, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 0 makelaars actief geweest in Beutenaken. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Beutenaken helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als .

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Beutenaken zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Beutenaken afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € (geen data beschikbaar)
  • Gemiddelde verkooptijd
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Beutenaken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Beutenaken

In Beutenaken is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 760.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Beutenaken.

Bij de verkoop van een huis in Beutenaken is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 760.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 6600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Beutenaken. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Beutenaken weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € (geen data beschikbaar).

Het meest voorkomende energielabel in Beutenaken is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Beutenaken. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Beutenaken

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Beutenaken? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Beutenaken. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 0 van Beutenaken, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Beutenaken.

Top 5 woningen verkocht in Beutenaken

In Beutenaken zijn de afgelopen maand woningen verkocht. Makelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Beutenaken.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Beutenaken

Hoeveel makelaars zijn er actief in Beutenaken?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 0 makelaars actief geweest in Beutenaken. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Beutenaken.

Wat kost een makelaar in Beutenaken?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Beutenaken is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Beutenaken van € (geen data beschikbaar) tot € (geen data beschikbaar).

Wat kost een aankoopmakelaar in Beutenaken?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Beutenaken zijn € (geen data beschikbaar) a € (geen data beschikbaar). De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Beutenaken?

+

De meest verkopende makelaar van Beutenaken is . Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Beutenaken zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Beutenaken?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Beutenaken aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Beutenaken.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!