Makelaars in Overschild

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Overschild, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Overschild. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Overschild helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Overschild.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Overschild zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Overschild zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Overschild afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 548.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Overschild
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Overschild

In Overschild is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 348.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Overschild.

Bij de verkoop van een huis in Overschild is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 104 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 348.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Overschild. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Overschild weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 548.000.

Het meest voorkomende energielabel in Overschild is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Overschild. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Overschild

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Overschild? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Overschild. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Meijer & Drenth Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Overschild, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Overschild.

Populaire buurten in Overschild

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Overschild? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Overschild. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Overschild

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1
 • 2. Overschild Buitengebied

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 845.000
  Woningen verkocht
  1

Top 2 woningen verkocht in Overschild

In Overschild zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Meijer & Drenth Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Overschild.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Westerpaauwenweg 4 Alders Makelaars € 845.000
Graauwedijk 52 Meijer & Drenth Makelaardij € 250.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Overschild

Hoeveel makelaars zijn er actief in Overschild?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Overschild. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Overschild.

Wat kost een makelaar in Overschild?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Overschild is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Overschild van € 5.500 tot € 6.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Overschild?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Overschild zijn € 2.700 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Overschild?

+

De meest verkopende makelaar van Overschild is Meijer & Drenth Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Overschild zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Overschild?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Overschild aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Overschild.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!