Achterhof Makelaardij

Achterhof Makelaardij is een makelaar gevestigd in Noordhorn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Achterhof Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Achterhof Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Noordhorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Achterhof Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Achterhof Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Achterhof Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 312.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Achterhof Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Achterhof Makelaardij verkoopt

Achterhof Makelaardij is het meeste actief in Noordhorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Achterhof Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Achterhof Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oldehove 2 € 383.000
Groningen 1 € 200.000
Kollumerpomp 1 € 189.000
Eext 1 € 450.000
Noordhorn 1 € 249.000

Type woningen die Achterhof Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Achterhof Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Achterhof Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
40%
vrijstaande woning
40%
hoekwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Achterhof Makelaardij

Wat kost Achterhof Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Achterhof Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Achterhof Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.300.

Waar is Achterhof Makelaardij actief?

+

Achterhof Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oldehove, Groningen, Kollumerpomp, Eext en Noordhorn.

In welk prijssegment is Achterhof Makelaardij actief?

+

Achterhof Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Achterhof Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 312.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Noordhorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Noordhorn en vergelijkbaar is aan Achterhof Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!