Makelaars in Wadenoijen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wadenoijen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Wadenoijen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wadenoijen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Wadenoijen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wadenoijen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Wadenoijen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Wadenoijen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 670.000
 • Gemiddelde verkooptijd 48
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wadenoijen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wadenoijen

In Wadenoijen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 345.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Wadenoijen.

Bij de verkoop van een huis in Wadenoijen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 178 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 345.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wadenoijen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wadenoijen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 670.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wadenoijen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wadenoijen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wadenoijen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wadenoijen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wadenoijen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dolron Rivierenland Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Wadenoijen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wadenoijen.

Populaire buurten in Wadenoijen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wadenoijen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wadenoijen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Wadenoijen

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 630.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Wadenoijen e.o.

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 810.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Wadenoijen

In Wadenoijen zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Dolron Rivierenland Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Wadenoijen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lingedijk 119 De Landerije - Specialisten in Bijzonder Wonen € 1.075.000
Bommelweg 22 kek! Makelaars € 945.000
Lingedijk 95 a Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars € 800.000
de Henich 30 Dolron Rivierenland Makelaars € 739.000
Stationsweg 24 Dolron Rivierenland Makelaars € 675.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wadenoijen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wadenoijen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Wadenoijen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wadenoijen.

Wat kost een makelaar in Wadenoijen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wadenoijen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wadenoijen van € 6.700 tot € 8.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wadenoijen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wadenoijen zijn € 3.400 a € 5.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wadenoijen?

+

De meest verkopende makelaar van Wadenoijen is Dolron Rivierenland Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wadenoijen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wadenoijen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wadenoijen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wadenoijen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!