Makelaars in Eefde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Eefde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Eefde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Eefde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Eefde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Eefde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Eefde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 544.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 45.000
 • Aantal transacties 36
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Eefde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Eefde

In Eefde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 468.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 45.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Eefde.

Bij de verkoop van een huis in Eefde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 151 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 468.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Eefde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Eefde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 544.000.

Het meest voorkomende energielabel in Eefde is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Eefde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Eefde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Eefde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Eefde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Majoor & Klumper Makelaars en Taxateurs o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Eefde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Eefde.

Populaire buurten in Eefde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Eefde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Eefde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Eefde

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 486.000
  Woningen verkocht
  28
 • 2. Verspreide huizen Eefde

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 745.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Eefde

In Eefde zijn de afgelopen maand 36 woningen verkocht. Makelaar Majoor & Klumper Makelaars en Taxateurs o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Eefde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zutphenseweg 198 Van der Chijs Makelaardij € 1.100.000
Eefdese Enkweg 21 De Haan Schippers Makelaars | Baerz & Co € 1.050.000
De Blaak 20 Majoor & Klumper Makelaars en Taxateurs o.g. € 849.000
Kerklaan 11 a De Haan Schippers Makelaars | Baerz & Co € 840.000
Eefdese Enkweg 15 Kathalijne de Wilde Makelaardij € 800.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eefde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Eefde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Eefde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Eefde.

Wat kost een makelaar in Eefde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Eefde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Eefde van € 5.400 tot € 6.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Eefde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Eefde zijn € 2.700 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Eefde?

+

De meest verkopende makelaar van Eefde is Majoor & Klumper Makelaars en Taxateurs o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Eefde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Eefde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Eefde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Eefde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!