Makelaars in Burum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Burum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Burum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Burum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Burum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Burum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Burum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Burum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 466.000
 • Gemiddelde verkooptijd 137
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -50.000
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Burum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Burum

In Burum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 350.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -50.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Burum.

Bij de verkoop van een huis in Burum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 302 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 350.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Burum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Burum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 466.000.

Het meest voorkomende energielabel in Burum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Burum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Burum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Burum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Burum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Regiomakelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Burum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Burum.

Populaire buurten in Burum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Burum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Burum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Burum

  Verkooptijd
  137 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 466.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Burum

In Burum zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Regiomakelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Burum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Herestraat 2 De Flexibele Makelaar, bekroond tot #1 Nederland € 649.000
de Meerpaal 5 Dijkstra Makelaardij en Financieel Advies € 400.000
Keegensterweg 4 Regiomakelaardij B.V. € 349.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Burum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Burum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Burum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Burum.

Wat kost een makelaar in Burum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Burum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Burum van € 4.700 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Burum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Burum zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Burum?

+

De meest verkopende makelaar van Burum is Regiomakelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Burum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Burum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Burum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Burum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!