Makelaars in Britsum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Britsum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Britsum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Britsum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Britsum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Britsum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Britsum zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Britsum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 223.000
 • Gemiddelde verkooptijd 16
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Britsum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Britsum

In Britsum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 210.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Britsum.

Bij de verkoop van een huis in Britsum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 110 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 210.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Britsum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Britsum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 223.000.

Het meest voorkomende energielabel in Britsum is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Britsum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Britsum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Britsum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Britsum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat BOSMA DE WITTE MAKELAARS de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Britsum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Britsum.

Populaire buurten in Britsum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Britsum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Britsum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Britsum

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 223.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Britsum

In Britsum zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar BOSMA DE WITTE MAKELAARS verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Britsum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Stedpaed 19 De Vos Makelaardij € 250.000
Greate Buorren 23 Kingma Vastgoed Makelaars € 239.000
Finne 54 BOSMA DE WITTE MAKELAARS € 219.000
Finne 104 Makelaardij Libbe Duinstra € 185.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Britsum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Britsum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Britsum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Britsum.

Wat kost een makelaar in Britsum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Britsum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Britsum van € 2.200 tot € 2.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Britsum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Britsum zijn € 1.100 a € 1.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Britsum?

+

De meest verkopende makelaar van Britsum is BOSMA DE WITTE MAKELAARS. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Britsum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Britsum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Britsum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Britsum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!