Makelaars in Midlaren

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Midlaren, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Midlaren. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Midlaren helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Midlaren.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Midlaren zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Midlaren zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Midlaren afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 809.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -430.000
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Midlaren
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Midlaren

In Midlaren is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 545.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -430.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Midlaren.

Bij de verkoop van een huis in Midlaren is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 150 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 545.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Midlaren. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Midlaren weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 809.000.

Het meest voorkomende energielabel in Midlaren is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Midlaren. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Midlaren

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Midlaren? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Midlaren. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Wildveen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Midlaren, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Midlaren.

 • Dunning Makelaardij

  2. Dunning Makelaardij

  Verkooptijd
  84 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 700.000
  Woningen verkocht
  1
 • ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors

  3. ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.395.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Midlaren

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Midlaren? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Midlaren. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Midlaren

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 570.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Verspreide huizen Midlaren

  Verkooptijd
  72 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.048.000
  Woningen verkocht
  2

Top 4 woningen verkocht in Midlaren

In Midlaren zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Wildveen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Midlaren.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Duinweg 2 a ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors € 1.395.000
Tolhuisweg 47 Dunning Makelaardij € 700.000
Tolhuisweg 23 Wildveen Makelaars € 595.000
Tolhuisweg 31 Wildveen Makelaars € 545.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Midlaren

Hoeveel makelaars zijn er actief in Midlaren?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Midlaren. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Midlaren.

Wat kost een makelaar in Midlaren?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Midlaren is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Midlaren van € 8.100 tot € 9.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Midlaren?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Midlaren zijn € 4.000 a € 6.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Midlaren?

+

De meest verkopende makelaar van Midlaren is Wildveen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Midlaren zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Midlaren?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Midlaren aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Midlaren.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!