Makelaars in Dalerpeel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Dalerpeel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Dalerpeel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Dalerpeel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Dalerpeel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Dalerpeel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Dalerpeel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Dalerpeel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 400.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Dalerpeel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Dalerpeel

In Dalerpeel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Dalerpeel.

Bij de verkoop van een huis in Dalerpeel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 119 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Dalerpeel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Dalerpeel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 400.000.

Het meest voorkomende energielabel in Dalerpeel is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Dalerpeel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Dalerpeel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Dalerpeel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Dalerpeel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat JIP makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Dalerpeel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Dalerpeel.

Populaire buurten in Dalerpeel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Dalerpeel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Dalerpeel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Dalerpeel

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 589.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Dalerpeel

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 212.000
  Woningen verkocht
  2

Top 4 woningen verkocht in Dalerpeel

In Dalerpeel zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar JIP makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Dalerpeel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Veenschapsweg 77 Naober Makelaars € 679.000
Veenschapsweg 75 Bert Stadman Makelaardij | NVM € 498.000
Pr Hendrikstraat 7 Hup & Fidom Garantiemakelaars € 219.500
Pr Hendrikstraat 29 JIP makelaars € 205.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dalerpeel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Dalerpeel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Dalerpeel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Dalerpeel.

Wat kost een makelaar in Dalerpeel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Dalerpeel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Dalerpeel van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Dalerpeel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Dalerpeel zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Dalerpeel?

+

De meest verkopende makelaar van Dalerpeel is JIP makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Dalerpeel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Dalerpeel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Dalerpeel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Dalerpeel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!