VTH Makelaardij

VTH Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bussum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt VTH Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. VTH Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bussum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VTH Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VTH Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 379.000
  • Gemiddelde verkooptijd 59
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 215.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over VTH Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar VTH Makelaardij verkoopt

VTH Makelaardij is het meeste actief in Bussum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VTH Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VTH Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bussum 14 € 342.000
Naarden 2 € 588.000
Almere 2 € 430.000

Type woningen die VTH Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VTH Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VTH Makelaardij het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
31%
tussenwoning
23%
2 onder 1 kapwoning
15%
bovenwoning
8%
hoekwoning
8%
portiekwoning
8%
vrijstaande woning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VTH Makelaardij

Wat kost VTH Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VTH Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VTH Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is VTH Makelaardij actief?

+

VTH Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bussum, Naarden en Almere.

In welk prijssegment is VTH Makelaardij actief?

+

VTH Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VTH Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 379.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bussum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bussum en vergelijkbaar is aan VTH Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!