Vodoz Makelaardij

Vodoz Makelaardij is een makelaar gevestigd in Klazienaveen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vodoz Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Vodoz Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Klazienaveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vodoz Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vodoz Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 324.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 101.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over Vodoz Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vodoz Makelaardij verkoopt

Vodoz Makelaardij is het meeste actief in Klazienaveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vodoz Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vodoz Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Weiteveen 3 € 401.000
Barger-Compascuum 2 € 312.000
Emmen 2 € 310.000
Klazienaveen 2 € 282.000
Emmer-Compascuum 1 € 160.000

Type woningen die Vodoz Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vodoz Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vodoz Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
36%
tussenwoning
36%
vrijstaande woning
18%
hoekwoning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vodoz Makelaardij

Wat kost Vodoz Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vodoz Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vodoz Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Vodoz Makelaardij actief?

+

Vodoz Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Weiteveen, Barger-Compascuum, Emmen, Klazienaveen en Emmer-Compascuum.

In welk prijssegment is Vodoz Makelaardij actief?

+

Vodoz Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vodoz Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 324.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Klazienaveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Klazienaveen en vergelijkbaar is aan Vodoz Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!