Makelaars in Klazienaveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Klazienaveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 18 makelaars actief geweest in Klazienaveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Klazienaveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Klazienaveen-Zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Klazienaveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Klazienaveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 289.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 4.000
 • Aantal transacties 123
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Klazienaveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Klazienaveen

In Klazienaveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 285.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 4.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Klazienaveen.

Bij de verkoop van een huis in Klazienaveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 285.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Klazienaveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Klazienaveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 289.000.

Het meest voorkomende energielabel in Klazienaveen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Klazienaveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Klazienaveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Klazienaveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Klazienaveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Uni Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Klazienaveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Klazienaveen.

 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 260.000
  Woningen verkocht
  27
 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 268.000
  Woningen verkocht
  17
 • Verkooptijd
  71 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 292.000
  Woningen verkocht
  8
 • Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  5

Populaire buurten in Klazienaveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Klazienaveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Klazienaveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Klazienaveen-Zuid

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 270.000
  Woningen verkocht
  62
 • 2. Klazienaveen-Noord

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 296.000
  Woningen verkocht
  55
 • 3. Barger-Oosterveen

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 405.000
  Woningen verkocht
  3
 • 4. Derksweg

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 437.000
  Woningen verkocht
  2
 • 5. Verspreide huizen Klazienaveen

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Klazienaveen

In Klazienaveen zijn de afgelopen maand 123 woningen verkocht. Makelaar Uni Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Klazienaveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Broekweg 27 Uni Makelaardij € 569.000
Kuipstraat 9 Startbox Makelaars € 525.000
Van Echtenskanaal NZ 527 BERT BEUKEMA € 519.000
Herderstraat 15 Ten Wolde Makelaars € 500.000
Saffraan 25 Startbox Makelaars € 500.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Klazienaveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Klazienaveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 18 makelaars actief geweest in Klazienaveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Klazienaveen.

Wat kost een makelaar in Klazienaveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Klazienaveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Klazienaveen van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Klazienaveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Klazienaveen zijn € 1.400 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Klazienaveen?

+

De meest verkopende makelaar van Klazienaveen is Uni Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Klazienaveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Klazienaveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Klazienaveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Klazienaveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!