Makelaars in Nieuw-Dordrecht

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuw-Dordrecht, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Nieuw-Dordrecht. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuw-Dordrecht helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuw-Dordrecht-Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuw-Dordrecht zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nieuw-Dordrecht afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 307.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuw-Dordrecht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuw-Dordrecht

In Nieuw-Dordrecht is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 220.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuw-Dordrecht.

Bij de verkoop van een huis in Nieuw-Dordrecht is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 220.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuw-Dordrecht. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuw-Dordrecht weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 307.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuw-Dordrecht is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuw-Dordrecht. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuw-Dordrecht

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuw-Dordrecht? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuw-Dordrecht. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ten Wolde Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuw-Dordrecht, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuw-Dordrecht.

 • Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 306.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 168.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 394.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 245.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Nieuw-Dordrecht

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuw-Dordrecht? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuw-Dordrecht. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuw-Dordrecht-Centrum

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 229.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Oranjedorp

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 397.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Vastenow

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Nieuw-Dordrecht

In Nieuw-Dordrecht zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar Ten Wolde Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuw-Dordrecht.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oosterwijk WZ 60 Ten Wolde Makelaars € 499.500
Oosterwijk WZ 59 Startbox Makelaars € 495.000
Oosterwijk WZ 57 NSP Wegter Makelaars € 429.000
Bladderswijk OZ 52 Marcel van Dam Makelaardij o.g. € 398.000
Houttuinen 8 Marcel van Dam Makelaardij o.g. € 389.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuw-Dordrecht

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuw-Dordrecht?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Nieuw-Dordrecht. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuw-Dordrecht.

Wat kost een makelaar in Nieuw-Dordrecht?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuw-Dordrecht is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuw-Dordrecht van € 3.100 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuw-Dordrecht?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuw-Dordrecht zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuw-Dordrecht?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuw-Dordrecht is Ten Wolde Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuw-Dordrecht zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuw-Dordrecht?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuw-Dordrecht aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuw-Dordrecht.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!