Makelaars in Barger-Compascuum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Barger-Compascuum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Barger-Compascuum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Barger-Compascuum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Barger-Compascuum-Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Barger-Compascuum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Barger-Compascuum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 313.000
 • Gemiddelde verkooptijd 60
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 60.000
 • Aantal transacties 16
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Barger-Compascuum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Barger-Compascuum

In Barger-Compascuum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 298.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 60.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Barger-Compascuum.

Bij de verkoop van een huis in Barger-Compascuum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 298.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Barger-Compascuum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Barger-Compascuum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 313.000.

Het meest voorkomende energielabel in Barger-Compascuum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Barger-Compascuum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Barger-Compascuum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Barger-Compascuum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Barger-Compascuum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vodoz Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Barger-Compascuum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Barger-Compascuum.

 • Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 340.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  136 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 339.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 250.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 399.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Barger-Compascuum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Barger-Compascuum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Barger-Compascuum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Barger-Compascuum-Centrum

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 284.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Verlengde Oosterdiep

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 382.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Limietweg

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Barger-Compascuum

In Barger-Compascuum zijn de afgelopen maand 16 woningen verkocht. Makelaar Vodoz Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Barger-Compascuum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Verlengde Oosterdiep OZ 61 Vodoz Makelaardij € 449.000
Verlengde Oosterdiep OZ 152 Vodoz Makelaardij € 409.000
Verlengde Oosterdiep WZ 17 Bert Stadman Makelaardij | NVM € 399.000
Postweg 68 Kral Westen Makelaardij € 389.000
Jan Berendstraat 18 Startbox Makelaars € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Barger-Compascuum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Barger-Compascuum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Barger-Compascuum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Barger-Compascuum.

Wat kost een makelaar in Barger-Compascuum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Barger-Compascuum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Barger-Compascuum van € 3.100 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Barger-Compascuum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Barger-Compascuum zijn € 1.600 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Barger-Compascuum?

+

De meest verkopende makelaar van Barger-Compascuum is Vodoz Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Barger-Compascuum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Barger-Compascuum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Barger-Compascuum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Barger-Compascuum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!