Duijndam Makelaardij

Duijndam Makelaardij is een makelaar gevestigd in Klazienaveen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Duijndam Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Duijndam Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Klazienaveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Duijndam Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Duijndam Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 307.000
  • Gemiddelde verkooptijd 64
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 60.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Duijndam Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Duijndam Makelaardij verkoopt

Duijndam Makelaardij is het meeste actief in Klazienaveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Duijndam Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Duijndam Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Emmen 3 € 244.000
Klazienaveen 2 € 228.000
Schoonebeek 2 € 275.000
Erica 2 € 357.000
Weiteveen 1 € 360.000

Type woningen die Duijndam Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Duijndam Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Duijndam Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
41%
vrijstaande woning
27%
hoekwoning
9%
benedenwoning
5%
galerijflat
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
5%
maisonnette
5%
tussenwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Duijndam Makelaardij

Wat kost Duijndam Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Duijndam Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Duijndam Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Duijndam Makelaardij actief?

+

Duijndam Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Emmen, Klazienaveen, Schoonebeek, Erica en Weiteveen.

In welk prijssegment is Duijndam Makelaardij actief?

+

Duijndam Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Duijndam Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 307.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Klazienaveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Klazienaveen en vergelijkbaar is aan Duijndam Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!