Van Hell Makelaars

Van Hell Makelaars is een makelaar gevestigd in Amersfoort. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Hell Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Hell Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amersfoort en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Hell Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Hell Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 468.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 30.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over Van Hell Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Hell Makelaars verkoopt

Van Hell Makelaars is het meeste actief in Amersfoort. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Hell Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Hell Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amersfoort 18 € 479.000
Den Haag 1 € 220.000
Bunschoten-Spakenburg 1 € 480.000
Nijkerk 1 € 339.000
Hooglanderveen 1 € 750.000

Type woningen die Van Hell Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Hell Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Hell Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
portiekflat
21%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
13%
benedenwoning
4%
geschakelde woning
4%
maisonnette
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Hell Makelaars

Wat kost Van Hell Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Hell Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Hell Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Van Hell Makelaars actief?

+

Van Hell Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amersfoort, Den Haag, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk en Hooglanderveen.

In welk prijssegment is Van Hell Makelaars actief?

+

Van Hell Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Hell Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 468.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amersfoort

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amersfoort en vergelijkbaar is aan Van Hell Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!